Blogger Backgrounds

Thursday, 12 April 2012

gud bye:)

wah..ak rse dh lme gile aku tak update kn..
bkn ape,mlas nk menaip n mlas sbuk sngt2..
hehehe

so,bebalik kpde tajuk itukn GUD BYE.
nk thu knape???
ha,nnt aku dh x dkt kmaman dh.
awl bln 5 aku dh nk prgi...
insyAllah..raye nnt ak ad sini
tu tak janji lh balik ke tak kn...

aku prgi untuk 3-4 year kot...
tnagkn fikiran+capai kjayaan, insyAllah dduk atas kapal lh nnt.
yeah...

dn yg paling penting....
AKU kne lupekan si D dr hdup aku..
dh tak sngup lgi..
mngkin klau jmpe dia slpas ni..
aku kne buat tak knal kot??ptot ke???
x trgamak plak.hmm

krne 1 girl,ak snggup ubah hdup aku..
dan lpekn dia,wlapun perit..

Sunday, 19 February 2012

tak rugi aku bljar..

ape mcm air tngan aku?hahahha
brhsail weh..tak rugi aku bljar....
ingt kn x jdi..rupe2nye jadi jgak..hahaha


dh lme ak tak update blog kn..hmm..
ak skrung nih cme buat hal sndiri je..x cmpur hal org...
cme skurng nih aku jdi bnyak sorang2..
diam je..
nak kte ad mslah dgn awet????
awet tak x..hmm,
cme mslah diri aku sndiri kot...
aku sllu rse glisah skung nih..
x thu knpe.tkot 2 mmg tkot...


aku rse ak ptot brubah skung nih...
mmg ptot kot.????

Wednesday, 25 January 2012

HIDUP SEBAGAI DRAFTING PROJEK

weh,sumpah ak cakap..mmg susah gle weh.
tpi tak salah kn lau kite nk bljar,
hdup kt sni mmg berbeze,
yelah..duk dkt tmpat org kn..

first time ak pi tapak projek pembangunan..
dia bwak ak pi tmpat projek buat hotel...
gile kau besar pnye tmpt,
letih ak jalan2.....
tpi kn,ak sorang je yg mude skli kt sni..
yg lain semuanye dh brumur lh skit katakn...
tpi diorg smua baik2 blke..

ak dh mcm arkitek je org tngok dkt tmpt projek nih..
hahahaha...
mne taknye,duk pegan kertas PELAN PROJEK
kehulu kehilir dgn pensel....

tpi ak brljar kt sni tak lame pun..
28hb ni ak dh boleh balik dh..
tak mcm belajar pun kn...

    *sumbak weh duk sni dgn org yg x knal....:(

Sunday, 22 January 2012

TEMPAT BARU

ak dh nk g bljar dh.:)
jdi,ak kne lh sesuai kn diri ak dkt tmpt bru nih...
ak prgi brljar skjap je...,
ak ambik kos ARCHITECTURAL DRAFTING
bnyi mcm susah kn???

tpi mmg susah pun.:(
nnt ak kne buat mcm nih..
susah kn???:)jd arkitek lh ak nnt.hahhaa

ak prgi skjap je..:)
mmg susah kn nk sesuai kn diri dgn tmpt org,tpi ak akn cube  untuk sesuaikn
diri ak kt sne nnt..
ak ambk kos personal..
jdi,private skit lh...
doa kn ak brjye oke..:) 

Wednesday, 18 January 2012

wah,blog bru....

hehehe...mule2 skali ak nk ucap kn THANKS sngt2
dkt..???????
DALIA AMALINA 
sbb dia lh yg buat blog ak nih....
nice blog dia buat dkt ak....
tpi kn,,,,,ak tngok blog ak nih mcm lebih kurang mcm blog dia je...
ah'tpi tak kesah lh.....
dalia amalina 

tpi ape2 pun..

THANKS ye awak..:)